2GO Travel

2GO Travel
Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Az AFerry segítségével gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja és lefoglalhatja a 2GO Travel jegyeket. 2GO Travel kompjáratot üzemeltet Fülöp-szigetek. A cég magas szintű szolgáltatásokat és modern, kényelmes hajók flottáját ismeri. Az AFerry mindig jó ajánlatokat kínál az 2GO Travel számára, és lehetővé teszi számodra az árak, az idő és az útvonal összehasonlítását, hogy segítsen megtalálni az Ön számára a legjobb vitorlázást. Használja az AFerry-t, hogy gyorsan összehasonlítsa a 2GO Travel útvonalakat a be- és onnan Bacolod City, Cagayan De Oro, Cebu City és Manila.

Lásd alább a legfrissebb 2GO Travel árakat és a kompokat.

Áttekintés

Utasfelvétel információk

Utasfelvétel: 1. 4 órával az indulás előtt legyen a terminálon! Cotabato és Butuan utazóinak fel kell hívni az Állami Jegyirodát egy nappal az indulás előtt, hogy ellenőrizzék, mikor a legjobb megérkezni az utasfelvételhez. 2. Az utasnak fel kell mutatnia egy személyazonosításra alkalmas, érvényes okmányt, valamint ezt az E-Jegy Utazás Elismervényt. 3. „Meg nem jelenési díj“ sújtja a visszatérített és/vag újra érvényesített jegyeket a hajó indulását követően. 4. A beszállókapuk 30 perccel a hajó indulása előtt záródnak. Ha egy utas a zárást követően érkezik, akkor nem engedik fel a hajóra.

Útvonalak:
Legrövidebb átkelés:

Legnépszerűbb útvonal:

Különleges ajánlatok

2GO Travel - Útvonalak